Details

Een greep uit de lessen die ik aanbied/kan aanbieden. Check zeker mijn wekelijks schema om te weten welke lessen ik momenteel geef en waar.

 

Wekelijkse lessen

Contact

Cardio- en groepslessen

 

Als solo-sporten niet onmiddellijk je ding is, probeer dan zeker eens een cardio- of groepsles mee te pikken.Niks kan tippen aan die unieke sfeer, het elkaar motiveren, samen afzien én tegelijk genieten!

 

Welke cardio- en groepslessen ik zoal geef? Wel, alvast een greep uit het aanbod....

 

 

  • Fatburn: een groepsles die minder piekt naar hartslag toe, maar eerder de nadruk legt op een goede vetverbranding.
  • Jump: superdynamische cardioles met fitness-trampolines. Heel efficiente workout voor buik, benen en core-stability.
  • Step: erg ritmische cardioles met korte choreo's die zich afspeelt op en rond de bekende Fitness Step.
  • Groepsfitness: lekker samen werken met gewichtjes, bars en halters. Zoveel leuker dan alleen fitnessen ;-)
  • Cardiobox: Een wervelende HIIT-mix van boksbewegingen en oefeningen gericht op kracht, souplesse en snelheid bij het boksen. Het laatste stukje van de les wordt aangevuld met focus op basis-bokstechniek.
  • XCO: Het enige wat je voor deze groepsles nodig hebt is enig gevoel voor ritme en natuurlijk de dynamische kokertjes gevuld met zand. Door met dynamische gewichten te werken ga je heel gericht trainen op soepele pezen en gewrichten.
  • PUMP: Een groepsles die zeer goed te vergelijken valt met groepsfitness, maar dan met nét dat tikje meer.  Stevige tempo's, herhalingen en variaties zorgen ervoor dat je met deze vooral kracht-gerichte oefeningen je spieren stevig laat werken.
  • AQUA DRUMS: Een unieke combinatie van muziek, zwembadwork-out en drumsticks! Groot voordeel: je merkt niet eens dat je zweet ;-)

Iets voor jou?

NATUURLIJK!

Onzeker of je een les wel gaat aankunnen? Nergens voor nodig. Breng me bij het begin van de les even op de hoogte en ik bouw voldoende alternatieven in voor jou.

facebook: klik hier

instagram: klik hier

gsm: +32 468 28 16 19

email: lia@lialopes.be

 

 

©Lia Lopes // Design & Hosting by BOSSOS

Connect with me